miércoles, 27 de agosto de 2008

27/08/08 Tornem a la normalitat

Doncs després de passar 21 dies a Tailandia, ja comença a ser hora de tornar a la rutina, a la nostra vida diaria. Els començaments sempre costen, i mes després de passar 26 hores totals fins arribar a casa, entre avions, esperes a l'aeroport i l'ave.
Avui ja hem començat a treballar. La veritat es que jo (Laura) ho he agafat amb moltes ganes. Tot i que ha sigut una miqueta durillo arribar ahir a 2/4 d'11 de la nit a casa i avui llevar-se a les 7 per anar a treballar, m'ha passat volant el mati. El Toni també ho ha portat molt bé, tot i que ell aquesta tarda ha d'anar a treballar i suposo que sera mes fumut, ja que el jet lag encara hi es.
El viatge ens ha agradat molt. Hem pogut conèixer una nova cultura, una forma de vida molt diferent a la nostra, i em conegut a gent molt maca. Treiem una conclusió molt positiva d'aquesta nova experiència.
Ara estarem un temps sense agafar avions, a part de tots els incidents que estan passant, es que hem acabat una mica saturats de vols. Però ja començarem a pensar quin sera el nostre proper destí.

1 comentario:

Daniel S Limón dijo...

Eyh pareja!
Si algún día voy donde habéis estado... creo que no vuelvo :p
Un abrazo familia!